Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

Objavljamo prosto delovno mesto: UČITELJ ZA DODATNO STROKOVNO POMOČ – LOGOPED, SURDOPEDAGOG (M/Ž)


Opis del in nalog: opravljanje nalog v okviru dodatne strokovne pomoči za odpravljanje težav na področju komunikacije, govora in jezika ter opravljanje drugih del po navodilih ravnateljice.

Poklicna strokovna izobrazba: MAGISTRSKI ŠTUDIJSKI PROGRAM 2. STOPNJE, UNIVERZITETNA IZOBRAZBA (VII/2) (prejšnja)

Druga potrebna dodatna znanja oz. drugi pogoji za zasedbo: opravljen strokovni izpit iz vzgoje in izobraževanja, opravljena ustrezna specialno pedagoška izobrazba, potrdilo o nekaznovanosti, potrdilo iz kazenske evidence.

Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče; angleški jezik razumevanje osnovno, govorjenje osnovno, pisanje osnovno.

Računalniška znanja: urejevalnik besedil osnovno, delo s preglednicami osnovno, delo z bazami podatkov osnovno, poznavanje računalniških omrežij osnovno, računalniško oblikovanje osnovno.

Upravna enota delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA VIČ RUDNIK

Trajanje zaposlitve: določen čas, do 30.6.2023.

Delovni čas: krajši delovni čas (32 /teden)

Vozniški izpit:  B kategorije

Prijava je mogoča do: 11.10.2022

Način prijave kandidatov:  kandidati naj pošljejo: po pošti pisno vlogo z življenjepisom na naslov: Center IRISCenter za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne, Langusova ulica 8, 1000 Ljubljana, ali po elektronski pošti na naslov: info@center-iris.si    

(Skupno 32 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost