Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

Objavljamo prosto delovno mesto: RAČUNOVODJA VI – nadomeščanje delavke na porodniškem dopustu


Opis del in nalog: izvaja in vodi dela v računovodstvu, načrtuje ter odgovarja za zakonito,  pravilno in pravočasno izvajanje del in nalog, pripravlja podatke in analize za načrtovanje dejavnosti, vnašanje v sistem eMA in v program KPIS ter opravlja druga dela po navodilih  vodstva zavoda.

Poklicna strokovna izobrazba: VIŠJA STROKOVNA IZOBRAZBA, (VI), EKONOMIST (višja ekonomska šola)

Druga potrebna dodatna znanja oz. drugi pogoji za zasedbo: potrdilo o nekaznovanosti, potrdilo iz kazenske evidence, zaželene delovne izkušnje 3 leta in delovne izkušnje računovodenja s področja vzgoje in izobraževanja, uporaba VASCO programov.

Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče; angleški jezik razumevanje osnovno, govorjenje osnovno, pisanje osnovno.

Računalniška znanja:  urejevalnik besedil zahtevno, delo s preglednicami zahtevno, delo z bazami podatkov zahtevno, poznavanje računalniških omrežij osnovno, poznavanje operacijskih sistemov osnovno, računalniško oblikovanje osnovno.

Upravna enota delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA VIČ RUDNIK

Poskusno delo: 3 mesece.

Trajanje zaposlitve: določen čas, predvidoma od 1. 5. 2021 do vrnitve delavke iz porodniškega dopusta.

Delovni čas: polni delovni čas (40 /teden)

Vozniški izpit:  B kategorije

Prijava je mogoča do: 24. 1. 2021.

Način prijave kandidatov: kandidati naj pošljejo: po pošti pisno vlogo z življenjepisom na naslov: Center IRISCenter za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne, Langusova ulica 8, 1000 Ljubljana ali elektronski pošti na naslov: info@center-iris.si

(Skupno 119 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost