Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

Dvodnevna delavnica za starše, sorojence in otroke v predšolskem obdobju


Vabimo vas na dvodnevno delavnico za slepe in slabovidne predšolske otroke, njihove starše in sorojence, ki bo v petek, 24. 5. 2013 in soboto, 25. 5. 2013 v Zavodu za slepo in slabovidno mladino v Ljubljani.

Delavnica je namenjena celotni družini (otroku, staršem in sorojencem). Bivanje za otroke, starše in sorojence bo organizirano v sobah dijaškega doma, kjer je urejen tudi bivalni prostor in kuhinja. Starše, ki imate dojenčke, naprošamo, če lahko s seboj prinesete mobilne posteljice, v kolikor jih imate. Prehrana (večerja in zajtrk) sta za otroke in sorojence brezplačni, starši krijejo stroške prehrane v vrednosti 5 EUR. Plačilo bo preko položnice. V prijavnici nam sporočite, če v zvezi z nastanitvijo vaše družine potrebujete kakršnokoli pomoč.

V soboto bomo obiskali Družinski center Mala ulica. Vstopnina za družino znaša 4 EUR. Slepi otroci naj s seboj prinesejo bele palice.

program dela dvodnevna delavnica
Vodili jo bodo strokovni delavci Zavoda.

Vašo prijavnico pošljite na naslov Zavoda ali po elektronski pošti na naslov: aleksandra.horvat@guest.arnes.si do torka, 21.5.2013.

(Skupno 19 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost