Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

Objavljamo prosto delovno mesto: 2 x Svetovalni delavec – strokovni delavec za prilagajanje učbenikov


Opis del in nalog: prilagaja vse vrste gradiv v obliko primerno za branje slepih in slabovidnih otrok, oblikuje tipne slike, opravlja strokovni pregled gradiv, pripravlja prilagojena gradiva za tisk in jih natisne, pripravlja in oblikuje druga prilagojena gradiva in pripomočke (zvezki…), izdeluje pripomočke, didaktične materiala, učila, skrbi in vodi evidenco za izposojo prilagojene opreme, pripomočkov za slepe in slabovidne, opravlja druga dela in naloge po navodilih ravnatelja v skladu s predpisi in LDN.

Poklicna strokovna izobrazba: MAGISTRSKI ŠTUDIJSKI PROGRAM 2. STOPNJE, UNIVERZITETNA IZOBRAZBA (VII/2) (prejšnja)

Druga potrebna dodatna znanja oz. drugi pogoji za zasedbo: opravljen strokovni izpit iz vzgoje in izobraževanja, specialno pedagoška dokvalifikacija, poznavanje področja slepote in slabovidnosti, potrdilo o nekaznovanosti, potrdilo iz kazenske evidence in potrdilo zoper spolno nedotakljivost.

Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče, angleški jezik razumevanje osnovno, govorjenje osnovno, pisanje osnovno.   

Računalniška znanja: urejevalnik besedil zahtevno, delo s preglednicami zahtevno, delo z bazami podatkov zahtevno, poznavanje računalniških omrežij osnovno, računalniško oblikovanje zahtevno.

Upravna enota delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA VIČ RUDNIK

Poskusno delo: 3 mesece

Delovne izkušnje: x

Trajanje zaposlitve: nedoločen čas, od 1. 9. 2024 dalje.

Delovni čas: polni delovni čas (40 ur/teden)

Vozniški izpit:  B kategorije

Prijava je mogoča do: 18. 5. 2024.

Način prijave kandidatov: kandidati naj pošljejo: po pošti pisno vlogo z življenjepisom na naslov: Center IRISCenter za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne, Langusova ulica 8, 1000 Ljubljana ali elektronski pošti na naslov: kadrovska@center-iris.si

(Skupno 76 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost