Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

Objavljamo prosto delovno mesto: ADMINISTRATOR (V)


Opis del in nalog: opravlja strojepisna in splošno administrativna dela za Center, sprejema, predaja ter naroča telefonske pogovore, sprejema in pripravlja pošto, ter jo vpisuje v delovodnik, vodi razne evidence, piše naročilnice in izdaja potne naloge za osebna in službena vozila ter vodi evidenco, vodenje porabe sredstev po stroškovnih mestih, priprava podatkov za obračun plač, priprava in urejanje zahtevkov za MIZŠ, opravlja druga dela po navodilih ravnateljice.

Poklicna strokovna izobrazba: ADMINISTRATIVNI – EKONOMSKI TEHNIK  

Druga potrebna dodatna znanja oz. drugi pogoji za zasedbo:

prednost imajo kandidati z delovnim izkušnjami v javnem sektorju,potrdilo o nekaznovanosti, potrdilo iz kazenske evidence, uporaba VASCO programov.

Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče;

Računalniška znanja: urejevalnik besedil osnovno, delo s preglednicami zahtevno, delo z bazami podatkov zahtevno, poznavanje računalniških omrežij osnovno, poznavanje operacijskih sistemov osnovno, računalniško oblikovanje osnovno.

Upravna enota delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA VIČ RUDNIK

Trajanje zaposlitve: nedoločen čas.

Delovni čas: polni delovni čas (40 / teden)

Prijava je mogoča do: 7.12.2023.

Način prijave kandidatov: kandidati naj pošljejo: po pošti pisno vlogo z življenjepisom na naslov: Center IRISCenter za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne, Langusova ulica 8, 1000 Ljubljana ali elektronski pošti na naslov: kadrovska@center-iris.si

(Skupno 23 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost