Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

Objavljamo prosto delovno mesto: Učitelj matematike – nadomeščanje


Opis del in nalog: neposredno izvajanje vzgojno-izobraževalnega dela, izvajanje rednega, dopolnilnega in dodatnega pouka ter pouka fakultativnih predmetov; izvajanje interesnih dejavnosti (krožki in druge dejavnosti po delovnem programu); izvajanje dejavnosti in sodelovanje pri športnih dnevih, kulturnih in naravoslovnih dnevih; opravlja druga dela po navodilih ravnatelja v skladu s predpisi, letnim delovnim načrtom zavoda in sklepi vodstva zavoda; opravlja druge naloge v nujnih primerih.

Poklicna strokovna izobrazba: MAGISTRSKI ŠTUDIJSKI PROGRAM 2. STOPNJE,

Druga potrebna dodatna znanja oz. drugi pogoji za zasedbo: opravljen strokovni izpit iz vzgoje in izobraževanja, specialno pedagoška dokvalifikacija, izkušnje s poučevanjem otrok s posebnimi potrebami, potrdilo o nekaznovanosti, potrdilo iz kazenske evidence in potrdilo zoper spolno nedotakljivost.

Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče, angleški jezik razumevanje osnovno, govorjenje osnovno, pisanje osnovno.   

Računalniška znanja: urejevalnik besedil zahtevno, delo s preglednicami zahtevno, delo z bazami podatkov zahtevno, poznavanje računalniških omrežij osnovno, računalniško oblikovanje zahtevno.

Upravna enota delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA VIČ RUDNIK

Trajanje zaposlitve: določen čas, nadomeščanje začasno odsotne delavke.

Delovni čas: krajši delovni čas (20 ur/teden)

Vozniški izpit:  B kategorije

Prijava je mogoča do: 17. 10. 2023.

Način prijave kandidatov: kandidati naj pošljejo: po pošti pisno vlogo z življenjepisom na naslov: Center IRISCenter za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne, Langusova ulica 8, 1000 Ljubljana ali elektronski pošti na naslov: kadrovska@center-iris.si

(Skupno 39 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost