Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

Objavljamo prosto delovno mesto: Svetovalni delavec – strokovni delavec za delo v strokovnem centru


Opis del in nalog: prilagaja in oblikuje gradiva za slabovidne; prilagaja gradiva v Braillovi pisavi (povečava, oblikovanje, prelom strani in tisk); organizira in vodi dela v enoti za pripomočke; idejna zasnova didaktičnih pripomočkov, tipnih slik, kart in zemljevidov; izdeluje pripomočke; skrbi za izposojo pripomočkov in vodi evidence pripomočkov, gradiv; vodi dejavnosti in oglede na vrtu čutil (oblikovanje in zasnova različnih programov); opravlja druga dela po navodilih ravnatelja v skladu s predpisi, letnim delovnim načrtom zavoda in sklepi vodstva zavoda; opravlja druge naloge v nujnih primerih.

Poklicna strokovna izobrazba: srednja strokovna šola

Druga potrebna dodatna znanja oz. drugi pogoji za zasedbo: poznavanje in izkušnje pri delom s slepimi in slabovidnimi, potrdilo o nekaznovanosti, potrdilo iz kazenske evidence in potrdilo zoper spolno nedotakljivost.

Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče; angleški jezik razumevanje osnovno, govorjenje osnovno, pisanje osnovno.

Računalniška znanja: urejevalnik besedil osnovno, delo s preglednicami osnovno, delo z bazami podatkov osnovno, poznavanje računalniških omrežij osnovno, računalniško oblikovanje osnovno.

Upravna enota delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA VIČ RUDNIK

Delovne izkušnje: 1 leto

Trajanje zaposlitve: določen čas.

Delovni čas: krajši delovni čas (30 ur/teden, 75 %)

Vozniški izpit:  B kategorije

Prijava je mogoča do: 1. 9. 2023.

Način prijave kandidatov: kandidati naj pošljejo: po pošti pisno vlogo z življenjepisom na naslov: Center IRISCenter za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne, Langusova ulica 8, 1000 Ljubljana ali elektronski pošti na naslov: info@center-iris.si

(Skupno 31 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost