Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

Objavljamo prosto delovno mesto: Vzgojitelj v prilagojenih programih za predšolsko vzgojo


Opis del in nalog: neposredno izvaja vzgojno-izobraževalno delo v oddelku, načrtuje, usklajuje, organizira delo v enoti, sodeluje s strokovnimi delavci, analizira stanje v oddelku, vodi dokumentacijo o svojem strokovnem delu, spremlja razvoj in napredek otrok in opažanja zapisuje;

Poklicna strokovna izobrazba: visokošolska strokovna (VI/2)

Druga potrebna dodatna znanja oz. drugi pogoji za zasedbo: opravljen strokovni izpit iz vzgoje in izobraževanja, specialno pedagoška dokvalifikacija, izkušnje s poučevanjem otrok s posebnimi potrebami, potrdilo o nekaznovanosti, potrdilo iz kazenske evidence in potrdilo zoper spolno nedotakljivost.

Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče; angleški jezik razumevanje osnovno, govorjenje osnovno, pisanje osnovno.

Računalniška znanja: urejevalnik besedil osnovno, delo s preglednicami osnovno, delo z bazami podatkov osnovno, poznavanje računalniških omrežij osnovno, poznavanje operacijskih sistemov osnovno, računalniško oblikovanje osnovno.

Upravna enota delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA VIČ RUDNIK

Zahtevane delovne izkušnje: 1 leto

Trajanje zaposlitve: določen čas, do vrnitve prerazporejenega delavca.   

Delovni čas: polni delovni čas (40/teden)

Vozniški izpit:  B kategorije

Prijava je mogoča do: 21.8.2023.

Način prijave kandidatov: kandidati naj pošljejo: po pošti pisno vlogo z življenjepisom na naslov: Center IRISCenter za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne, Langusova ulica 8, 1000 Ljubljana ali elektronski pošti na naslov: info@center-iris.si

(Skupno 11 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost