Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

OBJAVLJAMO PROSTO DELOVNO MESTO: Organizator zdravstveno higienskega režima


Opis del in nalog: načrtuje, organizira, usklajuje in nadzoruje delo na celotnem področju prehranskega in higienskega režima; načrtuje, spremlja in nadzoruje izvajanje LDN za področje prehransko-tehnične službe zdravstveno higienskega režima in varnosti pri delu; zbira, predlaga in sodeluje pri nakupu novih osnovnih sredstev za prehransko-higiensko področje; evidentira in analizira podatke za prehrano, zdravstveno higienski režim in varnost pri delu; opravlja druga dela po navodilih ravnatelja v skladu s predpisi, letnim delovnim načrtom zavoda in sklepi vodstva zavoda; opravlja druge naloge v nujnih primerih.

Poklicna strokovna izobrazba: MAGISTRSKI ŠTUDIJSKI PROGRAM 2. STOPNJE, UNIVERZITETNA IZOBRAZBA (VII/2) (prejšnja) ipd., KEMIJA, BIOLOGIJA

Druga potrebna dodatna znanja oz. drugi pogoji za zasedbo: opravljen strokovni izpit iz vzgoje in izobraževanja, specialno pedagoška dokvalifikacija, izkušnje s poučevanjem otrok s posebnimi potrebami, potrdilo o nekaznovanosti, potrdilo iz kazenske evidence in potrdilo zoper spolno nedotakljivost.

Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče, angleški jezik razumevanje osnovno, govorjenje osnovno, pisanje osnovno.   

Računalniška znanja: urejevalnik besedil osnovno, delo s preglednicami osnovno, delo z bazami podatkov osnovno, poznavanje računalniških omrežij osnovno, računalniško oblikovanje osnovno.

Upravna enota delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA VIČ RUDNIK

Poskusno delo: 3 mesece

Delovne izkušnje: 1 leto

Trajanje zaposlitve: nedoločen čas, od 1. 9. 2023 dalje.

Delovni čas: krajši delovni čas (8 ur/teden)

Vozniški izpit:  B kategorije

Prijava je mogoča do: 15. 6. 2023.

Način prijave kandidatov: kandidati naj pošljejo: po pošti pisno vlogo z življenjepisom na naslov: Center IRISCenter za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne, Langusova ulica 8, 1000 Ljubljana ali elektronski pošti na naslov: info@center-iris.si

(Skupno 11 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost