Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

Objavljamo prosti delovni mesti: 2 UČITELJA RAZREDNEGA POUKA V ODDELKIH AVTIZMA


Opis del in nalog: poučevanje v prilagojenem programu osnovne šole z enakovrednim izobrazbenim standardom za otroke z avtističnimi motnjami, naloge razrednika, sodelovanje v strokovnih skupinah ter opravljanje drugih del po navodilih ravnateljice.

Poklicna strokovna izobrazba: MAGISTRSKI ŠTUDIJSKI PROGRAM 2. STOPNJE, UNIVERZITETNA IZOBRAZBA (VII/2) (prejšnja)

Druga potrebna dodatna znanja oz. drugi pogoji za zasedbo: opravljen strokovni izpit iz vzgoje in izobraževanja, potrdilo o nekaznovanosti, potrdilo iz kazenske evidence, izkušnje s slepimi in slabovidnimi otroki ter otroci z avtizmom.

Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče; angleški jezik razumevanje osnovno, govorjenje osnovno, pisanje osnovno.

Računalniška znanja: urejevalnik besedil osnovno, delo s preglednicami osnovno, delo z bazami podatkov osnovno, poznavanje računalniških omrežij osnovno, računalniško oblikovanje osnovno.

Upravna enota delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA VIČ RUDNIK

Trajanje zaposlitve: nedoločen čas, od 19. 9. 2022 dalje.

Delovni čas: polni delovni čas (40 /teden)

Vozniški izpit:  B kategorije

Prijava je mogoča do: 13. 9. 2022.

Način prijave kandidatov: kandidati naj pošljejo: po pošti pisno vlogo z življenjepisom na naslov: Center IRISCenter za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne, Langusova ulica 8, 1000 Ljubljana ali elektronski pošti na naslov: info@center-iris.si

(Skupno 227 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost