PONEDELJEK
- zajtrk: bio pirin zdrob na mleku z lešnikovim posipom (Gpi,L,Ol)
- malica: koruzni kruh (Gp), ribja pašteta (R), paprika, čaj
- kosilo: bio prežganka (Gp,J), špinačni ravioli (Gp,L), sirova omaka (L), mešana solata
- malica: ržene hrustljave ploščice (Gr), sadje
- večerja: jajčna omleta (J) z zelenjavo, kruh (Gp)
TOREK
- zajtrk: kruh s semeni (Gp,SE), zelenjavno-mesni namaz, čaj
- malica: sirovka (Gp,L), navadni jogurt (L), sadje
- kosilo: porova juha, piščančji trakci v naravni omaki, rižota iz treh žit (Gpi,Gj), mešana solata
- malica: polnozrnati grisini (Gp), sadje
- večerja: pečena polenta s feto (L), zelenjava na žaru
SREDA
- zajtrk: bio ovseni kruh (Gpo), čičerikin namaz (L), čaj/mleko (L)
- malica: bio kruh s semeni (Gp,SE), mlečni namaz (L), sadje, čaj
- kosilo: grahova juha, file postrvi na žaru (R), krompir z blitvo, tržaška omaka, hruška
- malica: prepečenec (Gp), sadna skuta (L)
- večerja: polnozrnate testenine z omako (Gp)
ČETRTEK
- zajtrk: pisani kruh (Gpr), piščančja hrenovka, ajvar/gorčica (GO), ječmenova kava (Gj,L)
- malica: ovseno pecivo, grški tip jogurta (L), sadje
- kosilo: goveja juha z ribano kašo (Gp,J), bulgur (Gp), goveji zrezki v omaki (L), mešana solata
- malica: hrustljave ploščice (Gp), sadje
- večerja: rižev narastek z jabolki (J,L)
PETEK
TRADICIONALNI SLOVENSKI ZAJTRK IN TRADICIONALNO SLOVENSKO KOSILO
- zajtrk: bio ajdov kruh (Gp), maslo (L), bio med, bio mleko (L), bio jabolko
- malica: bio pirin kruh (Gpi), sir (L), kumarica, čaj
- kosilo: matevž, kisla repa, bio pečenica, kaki
- malica: pekovsko pecivo (Gp), sadje/ jogurt (L)
Vrtec
PONEDELJEK
- zajtrk: bio pirin zdrob na mleku z lešnikovim posipom (Gpi,L,Ol)
- malica: sadno-zelenjavna malica
- kosilo: bio prežganka (Gp,J), špinačni ravioli (Gp,L), sirova omaka (L), mešana solata
- malica: ržene hrustljave ploščice (Gr), sadje
TOREK
- zajtrk: kruh s semeni (Gp,SE), zelenjavno-mesni namaz, čaj
- malica: sadno-zelenjavna malica
- kosilo: porova juha, piščančji trakci v naravni omaki, rižota iz treh žit (Gpi,Gj), mešana solata
- malica: polnozrnati grisini (Gp), sadni jogurt (L)
SREDA
- zajtrk: bio ovseni kruh (Gpo), čičerikin namaz (L), čaj/mleko (L)
- malica: sadno-zelenjavna malica
- kosilo: grahova juha, file postrvi na žaru (R), krompir z blitvo, tržaška omaka, hruška
- malica: bio kruh s semeni (Gp,SE), sadna skuta (L)
ČETRTEK
- zajtrk: pisani kruh (Gpr), piščančja hrenovka, ajvar/gorčica (GO), ječmenova kava (Gj,L)
- malica: sadno-zelenjavna malica
- kosilo: goveja juha z ribano kašo (Gp,J), bulgur (Gp), goveji zrezki v omaki (L), mešana solata
- malica: ovseno pecivo, grški tip jogurta (L)
PETEK
TRADICIONALNI SLOVENSKI ZAJTRK IN TRADICIONALNO SLOVENSKO KOSILO
- zajtrk: bio ajdov kruh (Gp), maslo (L), bio med, bio mleko (L), bio jabolko
- malica: sadno-zelenjavna malica
- kosilo: matevž, kisla repa, bio pečenica, kaki
- malica: pekovsko pecivo (Gp), sadje/ jogurt (L)
(Skupno 85 obiskov, današnjih obiskov 1)