Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

Objavljamo prosti delovni mesti: DVA RAZREDNA UČITELJA S SPECIALNO-PEDAGOŠKO DOKVALIFIKACIJO ALI SPECIALNI IN REHABILITACIJSKI PEDAGOG


Opis del in nalog: poučevanje v prilagojenem programu osnovne šole z enakovrednim izobrazbenim standardom za otroke z avtističnimi motnjami, opravljanje svetovalnega dela za starše, sodelovanje v strokovnih skupinah ter opravljanje drugih del po navodilih ravnateljice.

Poklicna strokovna izobrazba: VISOKOŠOLSKA  UNIVERZITETNA  IZOBRAZBA (VII/2)

Druga potrebna dodatna znanja oz. drugi pogoji za zasedbo: opravljen strokovni izpit iz vzgoje in izobraževanja, potrdilo o nekaznovanosti, potrdilo iz kazenske evidence, izkušnje z otroki z avtizmom.

Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče; angleški jezik razumevanje osnovno, govorjenje osnovno, pisanje osnovno.

Računalniška znanja: urejevalnik besedil osnovno, delo s preglednicami osnovno, delo z bazami podatkov osnovno, poznavanje računalniških omrežij osnovno, računalniško oblikovanje osnovno.

Upravna enota delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA VIČ RUDNIK

Trajanje zaposlitve: nedoločen čas.

Delovni čas: polni delovni čas (40 /teden)

Vozniški izpit:  B kategorije

Prijava je mogoča do: 5. 7. 2021.

Način prijave kandidatov: kandidati naj pošljejo: po pošti pisno vlogo z življenjepisom na naslov: Center IRISCenter za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne, Langusova ulica 8, 1000 Ljubljana ali elektronski pošti na naslov: info@center-iris.si

(Skupno 69 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost