Opis del in nalog: dnevno kuha obroke po programu (malice, kosila) in posebne obroke po navodilih vodje kuhinje in vodstva zavoda, pripravlja in izdaja malice in kosila za otroke, učence, dijake in zaposlene oz. druge obroke po navodilu vodstva zavoda, dnevno skrbi za urejenost in čistočo kuhinjskega bloka ter za ustrezen sanitarni režim, dnevno čisti in vzdržuje kuhinjsko opremo, delovne površine in naprave, redno pregleduje delovanje gospodinjskih aparatov in plinskih naprav, se sproti strokovno izobražuje za področje dela – HACCP, skrbi za urejenost in osebno higieno, opravlja druga dela po navodilu vodje kuhinje ter opravlja druga dela po navodilih vodstva Centra IRIS.

Poklicna strokovna izobrazba: Srednja poklicna izobrazba gostinske smeri.

Druga potrebna dodatna znanja oz. drugi pogoji za zasedbo: potrdilo o nekaznovanosti, potrdilo iz kazenske evidence, delo možno v popoldanskem času.

Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče. 

Računalniška znanja: urejevalnik besedil osnovno, delo s preglednicami osnovno, delo z bazami podatkov osnovno.

Upravna enota delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA VIČ RUDNIK

Poskusno delo: 1 mesec.

Trajanje zaposlitve: nedoločen čas od 1. 2. 2021 dalje.

Delovni čas: polni delovni čas (40 /teden)

Prijava je mogoča do: 21. 1. 2021.

Način prijave kandidatov: kandidati naj pošljejo: po pošti pisno vlogo z življenjepisom na naslov: Center IRISCenter za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne, Langusova ulica 8, 1000 Ljubljana ali elektronski pošti na naslov: info@center-iris.si

(Skupno 69 obiskov, današnjih obiskov 1)