Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

Objavljamo prosto delovno mesto: STROKOVNI DELAVEC V ODDELKU VZGOJE IN IZOBRAŽEVANJA


Opis del in nalog: pomoč pri izvajanju vzgojno-izobraževalnega dela, sodelovanje v strokovni skupini, prilagajanje didaktičnih materialov za slepe in slabovidne ter opravljanje drugih del po navodilih ravnateljice.

Poklicna strokovna izobrazba: VISOKOŠOLSKA  UNIVERZITETNA  IZOBRAZBA (VII/2)

Druga potrebna dodatna znanja oz. drugi pogoji za zasedbo: poznavanje brajice in programov za grafično oblikovanje, potrdilo o nekaznovanosti, potrdilo iz kazenske evidence.

Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče, angleški jezik razumevanje osnovno, govorjenje osnovno, pisanje osnovno.

Računalniška znanja: urejevalnik besedil osnovno, delo s preglednicami osnovno, delo z bazami podatkov osnovno, poznavanje računalniških omrežij osnovno, računalniško oblikovanje osnovno.

Upravna enota delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA VIČ RUDNIK

Trajanje zaposlitve: nedoločen čas, od 1. 1. 2021 dalje.

Delovni čas: polni delovni čas (40 / teden)

Vozniški izpit: B kategorije

Prijava je mogoča do: 14. 12. 2020.

Način prijave kandidatov: kandidati naj pošljejo: po pošti pisno vlogo z življenjepisom na naslov: Center IRISCenter za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne, Langusova ulica 8, 1000 Ljubljana ali elektronski pošti na naslov: info@center-iris.si

(Skupno 77 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost