Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

Začetek šole je tu


Dragi starši, dragi učenci in učenke!

Pa smo ga dočakali, novo šolsko leto. Nestrpno smo spremljali odločitev ministrstva in NIJZ in veseli smo, da se v šolo lahko vrnemo vsi. Pouk bo potekal po tako imenovanem B modelu, ki predvideva spoštovanje mnogih ukrepov za preprečevanje okužb s koronavirusom. Prosimo vas, da upoštevate navodila in ukrepe, ki smo vam jih posredovali po elektronski pošti, saj bomo le tako lahko zagotavljali varno učno okolje za učence in učenke ter zaposlene. Posebno pozornost bomo namenili izvajanju pouka, podaljšanemu bivanju, interesnim dejavnostim, organizaciji in izvedbi delavnic, izobraževanj in dodatne strokovne pomoči. Ker si želimo, da šolsko leto zaključimo zdravi in v šolskih klopeh, lahko v Center IRIS prihajajo samo zdravi učenci, zaposleni in zunanji obiskovalci.

Poleti so se v Centru IRIS odvijala gradbena dela, ki še niso povsem zaključena. Obnova dijaškega doma in namestitev klančine je še v teku, zaključena pa so gradbena dela na Vrtu čutil.  Letos prvič šolski prag v naši šoli prestopajo tudi učenci z avtistično motnjo, ki jim izrekamo dobrodošlico. Še vedno gostimo učence OŠ LILA, občasno pa se nam bodo pridružili tudi učenci Ljubljana International School, ki so naši sosedje.  Smo šola, ki sprejema drugačnost, se iz nje uči in napreduje, zato je moto šolskega leta 2020/21 SPREJEMANJE.

Vsem učencem in učenkam, staršem in zaposlenim želim uspešno, zdravo, igrivo in seveda znanja polno šolsko leto 2020/21.

Katjuša Koprivnikar, ravnateljica

Slika je iz The Learning Company’s ClickArt Parties & Entertainment product, © 1998 The Learning Company, Inc.

(Skupno 52 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost