Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

Objavljamo prosto delovno mesto: Učitelj razrednega pouka


Druga potrebna dodatna znanja oz. drugi pogoji za zasedbo: opravljen strokovni izpit iz vzgoje in izobraževanja, potrdilo o nekaznovanosti, potrdilo iz kazenske evidence, opravljeno specialno-pedagoško izpolnjevanje za delo s slepimi in slabovidnimi, izkušnje s slepimi in slabovidnimi otroki, osnovno znanje brajice, izpit iz varstva pri delu, možno preverjanje specialnih znanj na razgovoru.

Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče; angleški jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče.

Računalniška znanja: urejevalnik besedil osnovno, delo s preglednicami osnovno, delo z bazami podatkov osnovno, poznavanje računalniških omrežij osnovno, poznavanje operacijskih sistemov osnovno, računalniško oblikovanje osnovno.

Upravna enota delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA VIČ RUDNIK

Trajanje zaposlitve: določen čas od 1. 9. 2020 do 31. 8. 2021.

Delovni čas: polni delovni čas 40 ur/teden

Vozniški izpit: B kategorije

Prijava je mogoča do: 20. 7. 2020.

Način prijave kandidatov: kandidati naj pošljejo: po pošti pisno vlogo z življenjepisom na naslov: Center IRISCenter za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne, Langusova ulica 8, 1000 Ljubljana ali elektronski pošti na naslov: info@center-iris.si

Ljubljana, 15. 7. 2020

Ravnateljica: Katjuša Koprivnikar

(Skupno 55 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost