Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

Ponovno odpiramo vrata za učence in dijake


Z veseljem sporočamo, da Center IRIS 25. 5. 2020 ponovno odpira vrata. Pouk bo potekal po urniku, pri čemer bomo upoštevali vsa higienska priporočila in ukrepe pristojnih inštitucij za omejitev širjenja okužbe s koronavirusom. Starši ste preko razrednikov prejeli Obvestilo ob vrnitvi v vrtec/šolo/dijaški dom, v katerem so posamezni ukrepi še dodatno obrazloženi.

Poseben poudarek smo namenili organizaciji pouka, jutranjega varstva, podaljšanega bivanja ter zagotavljanju obrokov, kjer smo v največji meri sledili priporočilom, da se skupine čim manj združujejo.

V Center IRIS lahko vstopajo samo zdrave osebe.

Ob ponovnem odpiranju vrtcev/šol se je potrebno zavedati, da se s tem povečuje možnost okužbe s koronavirusom – COVID-19, zato starše naprošamo, da premislijo o vključitvi otroka v vrtec/šolo, ki po mnenju Razširjenega strokovnega kolegija za pediatrijo, sodi v rizično skupino otrok. Opozarjamo, da se kljub izvajanju vseh ukrepov lahko še vedno pojavijo primeri COVID-19 in druge okužbe. Svetujemo vam, da se o vrnitvi otroka v vrtec/šolo posvetujete tudi s svojim zdravnikom in nas obvestite o morebitnih posebnostih.

Učitelji in ostali zaposleni se bomo potrudili, da se bodo otroci in mladostniki ob ponovnem prihodu v Center IRIS počutili prijetno in varno.

Ostanite zdravi in vse dobro.

Juhu, šola je tu!

 

(Skupno 41 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost