Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

Začuti Ljubljano s Krpanom


V soboto 17. 11. 2018 vabimo slepe in slabovidne otroke in njihove vrstnike, da se  pridružijo projektu Začuti Ljubljano na Krpanovem dnevu.
Zbrali se bomo ob 9.45 v Knjižnici slepih in slabovidnih Minke Skaberne na Kotnikovi 32 v Ljubljani. Sprehodili se bomo do Lutkovnega gledališča, kjer si bomo ogledali predstavo Martin Krpan. Po predstavi bomo lahko potipali lutke ter si ogledali sceno. Ob vrnitvi v knjižnico nas bo počakalo kosilo, ki nas bo spomnilo na Krpanov obisk Dunaja. Nato pa bo napočil čas za Krpanove igre na katerih bomo preizkušali svojo moč in iznajdljivost. Krpanov dan bomo zaključili ob 16.00 uri.
Otroci naj imajo s seboj manjši nahrbtnik in vodo ter dežnik. Z nami bodo prostovoljci, ki bodo zagotavljali spremstvo in pomoč.
Na aktivnosti v okviru projekta Začuti Ljubljano poleg slepih in slabovidnih otrok starih od 6. do 15. let lepo vabimo tudi njihove vrstnike s stalnim prebivališčem na področju MOL. Vse aktivnosti v okviru projekta so za udeležence brezplačne.
Zaradi rezervacij vstopnic vas prijazno prosimo, da udeležbo otrok sporočite čim prej oz. najpozneje do ponedeljka 12.11.2018 na elektronskem naslovu karolina.doltar@zveza-slepih.si ter na telefonski številki 01 4700 224, kjer je dosegljiva tudi za dodatne informacije.
Tiste, ki v letošnjem letu še niste oddali dogovora o sodelovanju prosimo, da ga izpolnite, ter nam izpolnjenega vrnete.
DOGOVOR O SODELOVANJU NA AKTIVNOSTIH ZAČUTI LJUBLJANO

(Skupno 8 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost