Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

UČITELJ PREDMETNEGA POUKA (MATEMATIKA, TEHNIKA IN TEHNOLOGIJA (M/Ž)


Opis del in nalog: poučevanje predmetov matematika, tehnika in tehnologija, opravlja dela in naloge določene s predpisi, letnim delovnim načrtom ter opravlja druga dela po navodilih ravnateljice.

Poklicna strokovna izobrazba: VISOKOŠOLSKA  UNIVERZITETNA  IZOBRAZBA (VII/2)

Druga potrebna dodatna znanja oz. drugi pogoji za zasedbo: opravljen strokovni izpit iz vzgoje in izobraževanja, opravljeno specialno-pedagoško izpopolnjevanje za delo s slepimi in slabovidnimi, nekaznovanost za naklepna kazniva dejanja, izkušnje s slepimi in slabovidnimi otroki, znanja iz opismenjevanja v brajici,  izpit iz varstva pri delu,  možno preverjanje specialnih znanj na razgovoru.

Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče; angleški jezik razumevanje osnovno, govorjenje osnovno, pisanje osnovno.

Računalniška znanja:  urejevalnik besedil osnovno, delo s preglednicami osnovno, delo z bazami podatkov osnovno, poznavanje računalniških omrežij osnovno, poznavanje operacijskih sistemov osnovno, računalniško oblikovanje osnovno.

Upravna enota delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA VIČ RUDNIK

Trajanje zaposlitve:  nedoločen čas, od 01. 09. 2018.

Delovni čas: polni delovni čas (40 /teden)

Vozniški izpit:  B kategorije

Prijava je mogoča do: 20. 07. 2018.

Način prijave kandidatov:  kandidati naj pošljejo: po pošti pisno vlogo z življenjepisom na naslov: Center IRISCenter za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne, Langusova ulica 8, 1000 Ljubljana ali  elektronski pošti na naslov: info@center-iris.si

Ljubljana, 16. 07. 2018

Ravnateljica: Katjuša Koprivnikar

(Skupno 17 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost