Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

RAČUNALNIKAR ORGANIZATOR INFORMACIJSKIH DEJAVNOSTI (M/Ž)


Opis del in nalog: organizira informacijske dejavnosti in vzdržuje informacijski sistem, skrbi za strojno in didaktično programsko opremo za slepe in slabovidne, vzpostavlja omrežja internet in skrbi za njegovo vzdrževanje, strokovno sodeluje z drugimi strokovnimi delavci zavoda, predstavlja uporabo didaktične programske opreme za slepe in slabovidne ter opravlja druga dela po navodilih ravnateljice.

Poklicna strokovna izobrazba: VISOKOŠOLSKA UNIVERZITETNA  IZOBRAZBA (VII/2) smer informatika in računalništvo.

Druga potrebna dodatna znanja oz. drugi pogoji za zasedbo: znanje in obvladanje dela s programsko opremo JAWS, ZOOMTEXT, GOVOREC, elektronske lupe, strokovni izpit iz vzgoje in izobraževanja, opravljeno specialno-pedagoško izpolnjevanje za delo s slepimi in slabovidnimi, izpit iz varstva pri delu, nekaznovanost za naklepna kazniva dejanja, zaželene delovne izkušnje  s področja vzgoje in izobraževanja slepih in slabovidnih.

Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče; angleški jezik razumevanje osnovno, govorjenje osnovno, pisanje osnovno.

Računalniška znanja:  urejevalnik besedil zahtevno, delo s preglednicami zahtevno, delo z bazami podatkov zahtevno, programiranje zahtevno, poznavanje računalniških omrežij zahtevno, poznavanje operacijskih sistemov zahtevno, računalniško oblikovanje zahtevno.

Upravna enota delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA VIČ RUDNIK

Trajanje zaposlitve:  nedoločen čas, od 01. 09. 2018 dalje.

Delovni čas: polni delovni čas (40 /teden)

Vozniški izpit:  B kategorije

Prijava je mogoča do: 20. 07. 2018.

Način prijave kandidatov:  kandidati naj pošljejo: po pošti pisno vlogo z življenjepisom na naslov: Center IRISCenter za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne, Langusova ulica 8, 1000 Ljubljana ali  elektronski pošti na naslov: info@center-iris.si

Ljubljana, 16. 07. 2018

Ravnateljica: Katjuša Koprivnikar

(Skupno 45 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost