Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

Seminar za spremljevalce slepih in slabovidnih učencev in dijakov


Obveščamo vas, da bomo v soboto, 18. 11. 2017, izvedli SEMINAR ZA SPREMLJEVALCE SLEPIH IN SLABOVIDNIH učencev in dijakov. Seminar bo potekal v prostorih Centra IRIS – Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne, Langusova ulica 8, 1000 Ljubljana.

Vsebina programa:

Na seminarju bodo udeleženci poglobili svoja znanja o okvarah vida in posebnostih izvajanja pouka predmetnega področja za slepe in slabovidne učence ter podrobneje spoznali specialno opremo za slepe in slabovidne. Udeleženci se bodo seznanili s pripravami slepega ali slabovidnega učenca na reševanje testov (tudi NPZ, matura), spoznali delo s slovarji, leksikoni, zvočnimi viri in zvočnicami, gradivi v elektronski obliki.

Seminar se izvaja v sklopu projekta Strokovni center za celostno podporo otrokom in mladostnikom z okvaro vida ter otrokom in mladostnikom s primanjkljaji na posameznih področjih učenja in je brez kotizacije!

Koordinator seminarja: mag. Nina Čelešnik Kozamernik

Prijava:

Prosimo vas, da podpisano in žigosano prijavnico (priloga) pošljete najkasneje do petka, 10. 11. 2017 na elektronski naslov nina.celesnik@center-iris.si ali na naslov Center IRIS, Langusova ulica 8, Ljubljana. Podatke pa nam lahko posredujete tudi preko telefonske številke 01 2442 760.

Program seminarja za spremljevalce slepih in slabovidnih
Seminar za spremljevalce slepih in slabovidnih 18. 11. – PRIJAVNICA

(Skupno 24 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost