Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

Vabilo na 2. Mednarodni ustvarjalni tabor slepih in slabovidnih


Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne (Center IRIS) v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Forum v času poletnih počitnic v prostorih Centra IRIS organizira drugi Mednarodni ustvarjalni tabor za slepe in slabovidne, ki je tokrat podaljšan in obogaten tudi z glasbenim ustvarjanjem. Udeležba je za vse udeležence brezplačna. Aktivnosti bodo vodili strokovni delavci Centra IRIS in tuji mentorji, zato je znanje angleščine zaželeno. Ustvarjalni tabor omogoča trening ključnih kompetenc: sporazumevanje v maternem in v tujih jezikih, socialne kompetence, učenje učenja in nenazadnje spoštovanje pomena kreativnega izražanja.

Prijave (v prilogi) zbiramo do 21. 6. 2017 na naslov info@center-iris.si. Tabor je namenjen mladim slepim in slabovidnim med 15. in 27 letom. Število udeležencev je omejeno na 15. Prijave bomo sprejemali do zapolnitve mest.

VSEBINA TABORA

  • Prihod bo v ponedeljek,  21. avgusta 2017, v popoldanskih urah (v prijavnici navedite uro vašega prihoda). Po večerji ob 19.00 je spoznavni večer.
  • Sledili bodo trije intenzivni dnevi s 6-urnimi dopoldanskimi delavnicami na temo glasbe, oblikovanja gline in izdelave nakita. V popoldanskem času sta predvideni dve organizirani aktivnosti, eno popoldne bo prosto. Na predvečer zadnjega dne bo poslovilni večer.
  • V petek, 25. avgusta  2017, bo po zajtrku ob 8.00 uri odhod.

Veselimo se našega ustvarjalnega druženja in vas lepo pozdravljamo.

Prijavnica za tabor 2017

(Skupno 16 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost