PONEDELJEK
- zajtrk: mlečni riž s cimetovim posipom (L)
- malica: kruh s semeni (Gp,SE), sirni namaz (L), sadje, čaj
- kosilo: zelenjavna rižota, riban sir (L), rdeča pesa, sadna skuta (L)
- malica: riževe ploščice, sadje
- večerja: porova juha, kruhov narastek (Gp,L,J)
TOREK
- zajtrk: pisani kruh (Gpr), tunin namaz s koruzo (R), čaj/mleko (L)
- malica: lešnikov žepek (Gp,L,J,Ol), probiotični jogurt (L)
- kosilo: goveja juha z rezanci (Gp,J,Z), mesna lazanja (Gp,L,J), kumarična solata
- malica: sezamove palčke (Gp,SE), sadje
- večerja: njoki z omako (Gp), solata
SREDA
- zajtrk: bio ovseni kruh (Gpo), umešana bio jajca (J), češnjev paradižnik, čaj
- malica: bio kruh s semeni (Gpr), kisla smetana (L), sadje, čaj, *ŠS – maline
- kosilo: brokolijeva juha, losos v smetanovi omaki (R,L), polnozrnate testenine (Gp), mešana solata
- malica: hrustljave ploščice (Gp), bio kefir (L)
- večerja: palačinke s skuto (Gp,J,L), hruškov kompot
ČETRTEK
- zajtrk: pirin kruh (Gpi), skutno-zelenjavni namaz (L), čaj/mleko (L)
- malica: koruzno pecivo s semeni (Gp,SE), sadni jogurt (L), čaj, *ŠS – domače mleko (L)
- kosilo: bučna juha, piščančji zrezek, pire krompir (L), zelenjavna priloga, sadje
- malica: navadni jogurt (L), ovseni piškoti (Gpo,L,J)
- večerja: testeninska solata z zelenjavo, šunko in sirom (Gp,L)
PETEK
OBELEŽUJEMO SVETOVNI DAN HRANE (16.10.) Z ŽIVILI SLOVENSKEGA POREKLA
- zajtrk: bio ajdov kruh (Gp), maslo (L), bio marmelada, bio mleko (L), eko hruška
- malica: bio ovseno pecivo (Gpo), bio sadni jogurt (L)
- kosilo: bio bograč, bio kruh (Gpo), mešani zavitek (Gp,L,J)
- malica: pekovsko pecivo (Gp), sadje / jogurt (L)
Vrtec
PONEDELJEK
- zajtrk: mlečni riž s cimetovim posipom (L)
- malica: sadno-zelenjavna košarica
- kosilo: zelenjavna rižota, riban sir (L), rdeča pesa, sadna skuta (L)
- malica: riževe ploščice, sadje
TOREK
- zajtrk: pisani kruh (Gpr), tunin namaz s koruzo (R), čaj/mleko (L)
- malica: sadno-zelenjavna košarica
- kosilo: goveja juha z rezanci (Gp,J,Z), mesna lazanja (Gp,L,J), kumarična solata
- malica: sezamove palčke (Gp,SE), probiotični jogurt (L)
SREDA
- zajtrk I: koruzni kosmiči, mleko (L)
- zajtrk II: bio ovseni kruh (Gpo), umešana bio jajca (J), češnjev paradižnik, čaj
- malica: sadno-zelenjavna košarica, *ŠS – maline
- kosilo: brokolijeva juha, losos* v smetanovi omaki (R,L), polnozrnate testenine (Gp), mešana solata
- malica: hrustljave ploščice (Gp), bio kefir (L)
ČETRTEK
- zajtrk: pirin kruh (Gpi), skutno-zelenjavni namaz (L), čaj/mleko (L)
- malica: sadno-zelenjavna košarica, *ŠS – domače mleko (L)
- kosilo: bučna juha, piščančji zrezek, pire krompir (L), zelenjavna priloga, sadje
- malica: koruzno pecivo s semeni (Gp,SE), sadni jogurt (L)
PETEK
OBELEŽUJEMO SVETOVNI DAN HRANE (16.10.) Z ŽIVILI SLOVENSKEGA POREKLA
- zajtrk: bio ajdov kruh (Gp), maslo (L), bio marmelada, bio mleko (L), eko hruška
- malica: sadno-zelenjavna košarica
- kosilo: bio bograč, bio kruh (Gpo), mešani zavitek (Gp,L,J)
- malica: bio ovseno pecivo (Gpo), bio sadni jogurt (L)
(Skupno 88 obiskov, današnjih obiskov 1)