Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

Poziv k namenitvi dela dohodnine


Spoštovani,

veseli nas, da vam lahko sporočimo, da je bil z letošnjim letom šolski sklad Centra IRIS uvrščen na seznam upravičencev do donacij za leto 2023. To pomeni, da lahko našemu skladu namenite do največ 0,3 % odmerjene dohodnine ter s tem podprete njegovo delovanje. Sredstva iz šolskega sklada omogočajo pomoč socialno ogroženim učencem, nakup nadstandardne opreme in materialov, zviševanja standarda izobraževanja ter spodbujanje razvojne in raziskovalne dejavnosti učencev.  

Če se boste odločili del svoje dohodnine nameniti šolskemu skladu Centra IRIS, lahko to storite na dva načina. Obrazec za namenitev dela dohodnine lahko oddate:

  • elektronsko preko storitev elektronskega poslovanja FURS eDavki,
  • osebno ali po pošti pri pristojnem finančnem uradu.

Pri tem boste potrebovali ime šolskega sklada, ki se glasi Šolski sklad Center IRIS, ter davčno številko, ki je 94559899. Davčni organ bo upošteval vse veljavne zahteve, s katerimi bo razpolagal na dan 31. 12. 2023.

Če se boste odločili za osebno oddajo ali oddajo preko pošte, lahko najdete obrazec Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije na spletni strani državnega portala eDavki pod rubriko Namenitev dela dohodnine za donacije ali na naši spletni strani pod rubriko Šolski sklad.

Za dodatne informacije se lahko obrnete na elektronski naslov: info@center-iris.si.

Vaša donacija bo neposredno vplivala na izboljšanje pogojev in možnosti za učenje naše mladine. Zahvaljujemo se vam za vašo velikodušno podporo in sodelovanje.

Hvala in srečno!

(Skupno 48 obiskov, današnjih obiskov 1)
,

Dostopnost