Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

Praznično voščilo


Vstopili smo v praznični čas, ki ga želimo polepšati prav vsakemu izmed vas. Ker se letos ne bomo mogli družiti na bazarju, vam zaposleni Centra IRIS voščimo prav na poseben način – preko video voščilnice, ki je zares izvirna.

December je čas presenečenj in drobnih pozornosti, s katerimi lahko obdarite vaše drage. Mogoče boste kakšno našli tudi med izdelki, ki smo jih pripravili za bazar, a ga žal ne bomo mogli organizirati. Zbrana sredstva smo vedno namenili v šolski sklad in tako učencem omogočili kak izlet, šolo v naravi, logopedske vaje ali pa kupili kak pripomoček oz. opremo za razred ali dijaški dom.

Da bi tudi letos lahko pričarali nasmehe našim učencem in učiteljem, vas vabimo, da nas spremljate in naročite izdelke, ki jih lahko prevzamete na šoli ali pa vam jih pošljemo po pošti.

Najprej vam na ogled v našem Spletnem bazarju ponujamo voščilnice (priporočena cena 1,80 eur), ki jih lahko naročite preko e-naslova info@center-iris.si.

Spletni bazar

Hvaležni vam bomo za vsak prispevek, ki ga boste namenili šolskemu skladu in s tem aktivnostim, ki bodo namenjene slepim in slabovidnim učencem ter učencem z avtistično motnjo.

Donacijo lahko nakažete na:

  • TRR: 01100-6030689853
  • koda: CHAR
  • namen: Bazar 2020

Zahvaljujemo se vam za podporo in vam želimo vesel in razigran praznični december. Spremljajte nas, december bo še zanimiv in pester.

(Skupno 155 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost