Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

Začuti Ljubljano


V soboto 20.10.2018 ZDSS vabi slepe in slabovidne otroke in njihove vrstnike, da se jim pridružijo pri igranju družabnih iger in ustvarjanju v Knjižnici slepih in slabovidnih Minke Skaberne ter pri obisku Lumpi parka.

Dobite se v knjižnici slepih in slabovidnih Minke Skaberne na Kotnikovi 32 v Ljubljani ob 10.00 uri. Prvi del druženja boste namenili turnirju v igranju križcev in krožcev, igri ter jesenskemu ustvarjanju (okraševanju ptičjih hišic, izdelovanje izdelkov z uporabo naravnih materialov). Okrepčali se boste s pico velikanko nato pa druženje nadaljevali v Lumpi parku, ki se nahaja v bližini Hale Tivoli. Tam se boste razmigali na napihljivih igralih, tranpolinih ter ob spuščanju z obročih po drči velikanki… Srečanje boste zaključili ob 16 uri.

Otroci naj imajo s seboj manjši nahrbtnik in vodo ter dežnik. Veseli bodo, če bodo s seboj prinesli tudi nekaj jesenskih plodov in listov. Z vami bodo prostovoljci, ki bodo zagotavljali spremstvo in pomoč.

Na aktivnosti v okviru projekta Začuti Ljubljano poleg slepih in slabovidnih otrok starih od 6. do 15. let vabijo tudi njihove vrstnike s stalnim prebivališčem na področju MOL. Vse aktivnosti v okviru projekta so za udeležence brezplačne.

Prijave zbirajo do srede 17. 10. 2018 na elektronskem naslovu karolina.doltar@zveza-slepih.si ter na telefonski številki 01 4700 224, kjer je dosegljiva tudi za dodatne informacije.

Veselijo se vaših novih dogodivščin in vas lepo pozdravljajo!

(Skupno 36 obiskov, današnjih obiskov 1)
pojdi na vrh strani