Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

Začuti Ljubljano


V soboto 20.10.2018 ZDSS vabi slepe in slabovidne otroke in njihove vrstnike, da se jim pridružijo pri igranju družabnih iger in ustvarjanju v Knjižnici slepih in slabovidnih Minke Skaberne ter pri obisku Lumpi parka.

Dobite se v knjižnici slepih in slabovidnih Minke Skaberne na Kotnikovi 32 v Ljubljani ob 10.00 uri. Prvi del druženja boste namenili turnirju v igranju križcev in krožcev, igri ter jesenskemu ustvarjanju (okraševanju ptičjih hišic, izdelovanje izdelkov z uporabo naravnih materialov). Okrepčali se boste s pico velikanko nato pa druženje nadaljevali v Lumpi parku, ki se nahaja v bližini Hale Tivoli. Tam se boste razmigali na napihljivih igralih, tranpolinih ter ob spuščanju z obročih po drči velikanki… Srečanje boste zaključili ob 16 uri.

Otroci naj imajo s seboj manjši nahrbtnik in vodo ter dežnik. Veseli bodo, če bodo s seboj prinesli tudi nekaj jesenskih plodov in listov. Z vami bodo prostovoljci, ki bodo zagotavljali spremstvo in pomoč.

Na aktivnosti v okviru projekta Začuti Ljubljano poleg slepih in slabovidnih otrok starih od 6. do 15. let vabijo tudi njihove vrstnike s stalnim prebivališčem na področju MOL. Vse aktivnosti v okviru projekta so za udeležence brezplačne.

Prijave zbirajo do srede 17. 10. 2018 na elektronskem naslovu karolina.doltar@zveza-slepih.si ter na telefonski številki 01 4700 224, kjer je dosegljiva tudi za dodatne informacije.

Veselijo se vaših novih dogodivščin in vas lepo pozdravljajo!

(Skupno 38 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost