Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne (Center IRIS) v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Forum v času poletnih počitnic v prostorih Centra IRIS organizira drugi Mednarodni ustvarjalni tabor za slepe in slabovidne, ki je tokrat podaljšan in obogaten tudi z glasbenim ustvarjanjem. Udeležba je za vse udeležence brezplačna. Aktivnosti bodo vodili strokovni delavci Centra IRIS in tuji mentorji, zato je znanje angleščine zaželeno. Ustvarjalni tabor omogoča trening ključnih kompetenc: sporazumevanje v maternem in v tujih jezikih, socialne kompetence, učenje učenja in nenazadnje spoštovanje pomena kreativnega izražanja.

Prijave (v prilogi) zbiramo do 21. 6. 2017 na naslov info@center-iris.si. Tabor je namenjen mladim slepim in slabovidnim med 15. in 27 letom. Število udeležencev je omejeno na 15. Prijave bomo sprejemali do zapolnitve mest.

VSEBINA TABORA

  • Prihod bo v ponedeljek,  21. avgusta 2017, v popoldanskih urah (v prijavnici navedite uro vašega prihoda). Po večerji ob 19.00 je spoznavni večer.
  • Sledili bodo trije intenzivni dnevi s 6-urnimi dopoldanskimi delavnicami na temo glasbe, oblikovanja gline in izdelave nakita. V popoldanskem času sta predvideni dve organizirani aktivnosti, eno popoldne bo prosto. Na predvečer zadnjega dne bo poslovilni večer.
  • V petek, 25. avgusta  2017, bo po zajtrku ob 8.00 uri odhod.

Veselimo se našega ustvarjalnega druženja in vas lepo pozdravljamo.

Prijavnica za tabor 2017

(Skupno 10 obiskov, današnjih obiskov 1)
 

Oznake: