Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

Predstavitev inovacije Feelif


Vabimo vas na predstavitev inovacije Feelif, ki je multimedijska naprava, s katero lahko slepi in slabovidni čutijo oblike na standardnih tablicah.

Feelif smo razvijali v tesnem sodelovanju s Centrom IRIS – Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne (prej imenovan Zavod za slepo in slabovidno mladino Ljubljana), Skupino staršev slepih in slabovidnih otrok in mladostnikov za samopomoč, ki deluje pod okriljem Zveze društev slepih in slabovidnih Slovenije  ter njihovimi otroci, zato sem prepričan, da je vreden vaše pozornosti.

Prijava na delavnico ni vezana na nakup niti vas k nakupu ne obvezuje. Želimo vaše mnenje, ideje in izkušnje vaših otrok, da do konca razvijemo izdelek, ki bo vašim otrokom v kar največjo pomoč in zabavo.

V priloženi brošuri boste lahko prebrali kratko predstavitev ter ga lahko tudi takoj naročili, še posebej pa bi vas rad opozoril, da organiziramo skupinsko delavnico, na katero se lahko brezplačno prijavite, kjer boste, prvi na svetu, testirali novo tehnologijo.

V priponki pošiljamo tudi vabilo na predstavitev Feelif-a ter prijavnico na delavnico, ki bo potekala v petek, 31.3.2017 od 14:00 do predvidoma 17:00 ure, na Centru IRIS v Ljubljani.

Vabilo
Predstavitev_Feelif-a in naročilnica
Prijava na predstavitev Feelif-a in delavnico

Save

(Skupno 19 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost