Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

Seminar na temo iskanja zaposlitve za mlade slepe in slabovidne


Pozdravljeni!

Ker se vsi mladi slepi in slabovidni srečujemo z enakimi izzivi pri iskanju zaposlitve, smo se v sodelovanju z Evropsko zvezo slepih odločili organizirati seminarje na temo iskanja zaposlitve za mlade slepe in slabovidne.

Na seminarju bomo spoznavali znanja in veščine, ki nam lahko pomagajo pri iskanju zaposlitve.  Dotaknili se bomo različnih področji iskanja zaposlitve: pisanja življenjepisa, prijav na prosta delovna mesta, naučili se bomo prepoznati svoje dobre lastnosti, ki nam lahko pomagajo do zaposlitve, ter načine, kako te lastnosti učinkovito predstaviti v življenjepisu in na razgovoru za delo.

Govora bo tudi o govorici telesa, o javnem nastopanju, prepoznavanju »trik« vprašanj ipd. To so veščine, ki nam lahko bistveno pripomorejo v procesu razgovora za delo, saj z njimi pošiljamo znake in informacije delodajalcu, ki so lahko pomembnejše od tistih v življenjepisu.

Seminar bo potekal v torek 1.12. in torek 8.12.2015 ob 16. uri v prostorih Zveze društev slepih in slabovidnih na Groharjevi 2 v Ljubljani. Vašo udeležbo lahko sporočite Karolini Doltar na telefonsko številko 01 4700 224 ali preko elektronske pošte na naslov karolina.doltar(pri)zveza-slepih.si do petka 27.11.2015.

Veselimo se srečanja z vami in vas lepo pozdravljamo,

Azra Seražin                                                                                  Tomaž Wraber

Tajnica ZDSSS                                                                             Predsednik ZDSSS

(Skupno 14 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost