Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

ZDSSS vabi na tabor


ZDSSS vas vabi na tabor Gremo mi po svoje!, ki bo potekal od 24.10. do 27.10.2015 v domu oddiha Zveze društev slepih in slabovidnih v Izoli. Tabor je namenjen slepim in slabovidnim mladostnikom med 14 in 18 letom ter njihovim sorojencem v isti starostni skupini.

Na taboru se boste lahko preizkusili v plezanju ter sodelovali pri snemanju filma. Veliko časa bo namenjenega druženju in aktivnemu preživljanju prostega časa. Ves čas tabora bodo z nami spremljevalke, ki bodo nudilepomoč. Skupaj si bomo prizadevali za ustvarjanje prijetnega vzdušja, ki bo omogočalo učenje in sprostitev.

Zaželeno je, da s seboj prinesete tudi družabne igre, ki jih radi igrate, inštrumente, glasbene zgoščenke…

Prijave sprejemajo do 5.10.2015 na naslov Zveza društev slepih in slabovidnih Slovenije, Groharjeva 2, 1000 Ljubljana ali preko elektronske pošte na naslov karolina.doltar@zveza-slpeih.si. Poleg prijavnice je potrebno priložiti tudi soglasje staršev, ter izjavo o poznavanju pravil.

Za vse dodatne informacije lahko pokličete Karolino Doltar na telefonsko številko 01/4700 224 ali pišete na elektronki naslov karolina.doltar@zveza-slepih.si.

(Skupno 18 obiskov, današnjih obiskov 1)
,

Dostopnost