Skoči na vsebino

Skupine za učitelje, vzgojitelje in druge strokovne delavce

 

Skupina za učitelje

Srečanja skupine učiteljev slepih in slabovidnih učencev in dijakov v rednih šolah so namenjena učiteljem, ki poučujejo v šolah, ki izobražujejo slepe/slabovidne učence/dijake v programih s prilagojenimizvajanjem in z dodatno strokovno pomočjo.

Učitelji se na študijski skupini še dodatno usposabljajo za poučevanje slepih in slabovidnih učencev ter si medsebojno izmenjujejo izkušnje poučevanja v inkluzivnih procesih vzgoje in izobraževanja.

Datumi srečanj skupine so navedeni v Katalogu dejavnosti.

Skupina za strokovne delavce v vrtcih

Srečanja skupine za strokovne delavce v vrtcih, ki delajo s slepimi in slabovidnimi otroki, so namenjena vzgojiteljem, pomočnikomvzgojiteljev, svetovalnim delavcem in izvajalcem dodatne strokovnepomoči, ki poučujejo v vrtcih v programih s prilagojenim izvajanjem in zdodatno strokovno pomočjo.

Strokovni delavci se na študijski skupini še dodatno usposabljajo za delo s slepimi in slabovidnimi otroki ter si medsebojno izmenjujejo izkušnje v inkluzivnih procesih vzgoje in izobraževanja.

Datumi srečanj skupine so navedeni v Katalogu dejavnosti.

Skupina za učitelje na področju zgodnje obravnave in vzgojiteljev v vzgojnih vrtcih

Srečanja skupine za strokovne delavce na področju zgodnje obravnave so namenjena vzgojiteljem, pomočnikom vzgojiteljev, svetovalnim delavcem in izvajalcem dodatnestrokovne pomoči, ki poučujejo v razvojnih vrtcih. Strokovni delavci se na študijski skupini še dodatno usposabljajo za delo s slepimi in slabovidnimi otroki ter otroki dodatnimi motnjami in si medsebojno izmenjujejo izkušnje.

Datumi srečanj skupine so navedeni v Katalogu dejavnosti.

(Skupno 963 obiskov, današnjih obiskov 1)
 
 
 
 
 
pojdi na vrh strani