Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

Odprtje stenske tipanke in prednovoletno  druženje


V četrtek, 8.12.2016, smo javnosti predstavili stensko tipanko Čudežno popotovanje deklice Ade in psička Benija. V dopoldanskih urah je bila organizirana novinarska konferenca, popoldne pa je tipanko skupaj z učencem Damijanom Vizjakom v uporabo predala ministrica dr. Maja Makovec Brenčič. Stenska tipanka je plod sodelovanja številnih strokovnjakov, najvidnejšo vlogo pa so imeli: izr. prof. dr. Urška Stankovič Elesini,  doc. dr. Raša Urbas z Naravoslovnotehniške fakultete Univerze v Ljubljani, doc. dr. Aksinja Kermauner tiflopedagoginja in pisateljica in doc. dr. Mitja Reichenberg, komponist in glasbeni producent.

Pomemben prispevek k realizaciji projekta so prispevali tudi donatorji Lions klub Ljubljana Viva, Mercator d.d., Helios, Elektro BIDOVEC, Rene Čopi s.p., Grec d.o.o. – Grafično tehnološki center, LES design d.o.o., Viktorija lasulje in lasni dodatki, d.o.o. in Vilma Mlaker.

Že tradicionalno smo se tudi tokrat družili na Vrtu čutil, pripravili bazar, okraševali drevo želja, se srečali z Dedkom Mrazom, prisluhnili igrici za najmlajše, se poveselili s slepimi in slabovidnimi športniki in uživali v predstavi Terkaja. Hvala tudi Humanitarnemu društvu Bod’t to kar si.

Hvala vsem, ki nas podpirate v doseganju zastavljenih ciljev.

Hvala vsem, ki nas obiščete in s svojo prisotnostjo pokažete, da vam ni vseeno.

Srečno in veselo 2017!

Invalid Displayed Gallery

(Skupno 74 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost